Dunakeszi

Folyamatos a játszóterek és a játszóbútorok felújítása

Dunakeszin örvendetesen nagyon sok kisgyermekes család él, így mi sem természetesebb, hogy közel húsz játszótér biztosítja a kicsinyek önfeledt játékát. Az önkormányzat nagy figyelmet fordít a játszóterek színvonalára, a játszóbútorok állapotára és biztonságos használatára, folyamatos a felújításuk. A város 16 játszóterét civil közösségekből szerveződött játszótérőrség vigyázza.  

Legutóbb a Szabadság téri játszótér felújításáról és új játszó eszközök kihelyezéséről számoltunk be.  Dióssi Csaba polgármester közösségi oldalán a minap pedig arról adott hírt, hogy a Duna-parti strand szomszédságában, a Katonadombom épített hatalmas hajó felújítását végzik a Dunakeszi Közüzemi Nonoprofit Kft. munkatársai, akik a játszóeszköz orrának a javításával hamarosan végeznek, amit követ a nagy játszóbútor középső eleme. A hajó padozatát kicserélték, újrafestették, az időjárásálló ́padlót visszaszerelték.

A polgármester külön is megköszönte a város játszótereit és eszközeit folyamatosan javító szakemberek – Czeglédi Csaba, Jakab Zoltán és Matyi bácsi – lelkiismeretes munkáját, akik olyan szeretettel végzik az állagmegóvást, mintha azokon saját gyermekeik, unokáik játszanának. „Köszönjük a dolgos, gondos kezek munkáját!” – írta Dióssi Csaba, aki megköszönte a kicsik és szüleik türelmét, akik a felújítás után újra birtokba vehették a hajót.

(B. Szentmártoni)

Fotó: Facebook és dunakeszipost.hu

Még szintén érdekelheti...