Dunakeszi

Idén a Casalgrande térnél lesz az adventi vásár és a jégpálya

A Dunakeszi Programirodától kapott tájékoztatás szerint az idei adventi vásárt a Casalgrande téren tartják. A nagy népszerűségnek örvendő jégpályát pedig a tér szomszédságában, a Barátság úti OTP előtti parkolóban építik fel.

Mint azt Szeredi Helga, a programiroda kommunikációs szakreferense elmondta, az idei adventi vásár november 27-én kezdődik. A hagyományok szerint mind a négy vasárnap műsorral kísért gyertyagyújtásra várják a dunakeszieket. Idén 17:25 órakor lobbantják lángra a gyertyákat.

Az adventi gyertyagyújtáskor mindig sokan kilátogatnak a programra

Az adventi vásár és a jégpálya a korábbi helyszínnél kisebb helyen kerül kialakításra, ám az új környezet jóval forgalmasabb, ami sokat számára nagyon vonzó.

Az OTP előtti parkoló egy részében alakítják ki a szabadtéri jégpályát, melyet a tanítási időszakban hétköznaponként 8 és 14 óra között óvodás és iskolás csoportok előzetes egyeztetés után díjmentesen látogathatják.

Az OTP melletti parkoló egy részében épül fel a jégpálya. Az elfoglalt parkolók pótlását a régi piac és a kutyafuttató között lévő területen biztosítja az önkormányzat

Fontos információ, hogy előnyt élveznek a Dunakeszi Kártya tulajdonosai, akik 700 forint ellenében korcsolyázhatnak, míg kártya nélkül 1200 forintért lehet siklani a jégpályán, amely január 9-ig tart nyitva.  

Nyitva tartás:

Hétköznap: 8.00-20.00

Hétvége: 8.00-21.00

December 24. ZÁRVA

Szeredi Helga külön hangsúlyozta, hogy a jégpálya által elfoglalt parkolóhelyek pótlását a régi piac és a kutyafuttató közötti területen biztosítja az önkormányzat.

VTSI

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...