Dunakeszi

Vidéki életérzés a város szívében

2021 júniusa óta hívogat ajtónkon a tábla: „Gyere be, nyitva vagyunk!”. 15 év látszerészeti és optometriai tapasztalatával, a dunakeszi Főtér északi szélén várjuk ügyfeleinket. A shabby chic stílushoz igazodva valódi beszélgetős, ráérős élményben lehet része mindenkinek az időtlen és barátságos hangulatú optikánkban.

Alapos vizsgálat = boldog ügyfél!

A pontos szemüveg alapja vitathatatlanul a minőségi látásvizsgálat. Üzletünkben diplomás optometrista-kontaktológus várja a pácienseket minden hétköznap, előzetes időpontegyeztetés után. A Libertine Optikában a látásvizsgálat folyamata olykor 40-50 percet is igénybe vehet. Ez az alaposság az oka annak, hogy munkánkra 100%-os elégedettségi garanciát tudunk vállalni. A legkorszerűbb eszközökkel felszerelt rendelőnkben nem csak a látást vizsgáljuk, hanem a szemek egészségi állapotát is figyelemmel kísérjük, és amennyiben bármilyen eltérést tapasztalunk, a megfelelő intézménybe és szakemberhez irányítjuk ügyfeleinket. Budapesti helyszínen, a velünk együttműködő szemész szakorvos gyors határidővel várja azon betegeinket, akiknek szemészeti problémái túlmutatnak az optometrista hatáskörén. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy mivel nem csak egy gyors látásellenőrzést végzünk, hanem lelkiismeretesen dolgozunk pácienseink tökéletes látásáért és szemük egészségének megőrzéséért, optikánkban a látásvizsgálat minden esetben térítés ellenében vehető igénybe.

„Nekem azt mondták, hogy nem lehet kontaktlencsém.”

Mi pedig azt mondjuk, hogy tegyünk egy próbát! Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor a kontaktlencse viselete kontraindikált, olykor mégis tudunk segíteni még abban az esetben is, amikor a feladás tűnik az egyetlen lehetőségnek. Időt és energiát nem sajnálva „kísérletezünk” egészen addig, amíg a megfelelő megoldást meg nem találjuk, ehhez viszont elengedhetetlen pácienseink kitartása és motivációja. A hagyományos kontaktlencséken túl lehetőséget biztosítunk a tórikus vagy a multifokális kontaktlencsék kipróbálására is. 17 éves kortól várjuk pácienseinket, de a fiatalabb életkor sem kizáró ok: ebben az esetben szemész szakorvosi javaslat alapján, szülői jelenlét mellett végzünk kontaktlencse-illesztést.

A szemüveg öltöztet

A szinte észrevehetetlen keret nélkülitől, az elegáns fém kereteken át egészen a feltűnő és színes műanyag modellekig, széles választékkal és szaktanácsadással várjuk ügyfeleinket. Külön kiemeljük a gyermekeknek szánt, SILIFLEX™ anyagból készült törhetetlen NanoVista kereteket, mely márka a környéken egyedülálló módon csak nálunk elérhető. Nem utolsó sorban ajánljuk figyelmükbe az UV- és polárszűrős előtéttel rendelkező „clip-on”-os kereteinket is, melyek egyúttal napszemüvegként is funkcionálhatnak.

Abban az esetben is rendelkezésre állunk, ha szemüvege alapos ultrahangos tisztításra, beállításra vagy kisebb javításra szorul. A fém keretek forrasztását és festését 1-2 hetes határidővel tudjuk vállalni.

#vegyélhazait

Büszkén ajánljuk vásárlóinknak a Noptiker Kft. Starlite márkájú szemüveglencséit. A cég különlegessége, hogy 100%-ban hazai tulajdonú vállalkozásként, precíz német technológia alapján Magyarországon gyártják termékeiket. Kínálatukban fellelhetőek az egyfókuszú, bifokális, beltéri/irodai, autóvezetéshez kifejlesztett és multifokális (progresszív) lencsék is, méghozzá kiváló ár-érték arányban. A Starlite lencsékkel biztosítani tudunk érdeklődőinknek fényre sötétedő, polarizált és színezett – akár dioptriás – napszemüveglencséket is különböző vékonyítási fokozatokkal, kifejezetten széles gyártási tartományban, így szinte nem ismerünk lehetetlent, ha szemüveglencsékről van szó. A felületkezelések között megtalálható az autóvezetéshez kifejlesztett Sunset, a home office-ban dolgozóknak szánt Selfie és a mesterséges kékfény elleni védelemhez ajánlott BlueBlock réteg is.

SzeMvedélyünk a precizitás.

2022-ben is több újdonsággal készülünk, amiről egyelőre annyit elárulhatunk, hogy eszközparkunk és kínálatunk is hamarosan bővülni fog. Érdemes követni Facebook-oldalunkat, ahol naprakészen adunk tájékoztatást híreinkről, referencia munkáinkról és nyereményjátékainkról. Továbbra is a ránk jellemző alapossággal és szakmai elhivatottsággal várjuk Önöket a Libertine Optikában!

Libertine Optika elérhetőségei:

Cím: 2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 3.

Telefonszám: +36 20 432 1272

E-mail cím:

Facebook oldal: www.facebook.com/libertineoptika

(X)

Még szintén érdekelheti...