Dunakeszi

Egy napra ismét az időseké a rendelőintézet

Az alapszűrések mellett további egy választható szakorvosi vizsgálatra tudnak jelentkezni a 65 év feletti dunakesziek március 25-én, a II. Dunakeszi Szenior Szűrőnapon.

Alapszűrés, szakorvosi vizsgálatok, tanácsadás, konzultáció és mozgás várja a 65 év feletti dunakeszieket a II. Dunakeszi Szenior Szűrőnapon március 25-én, a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézetben. Az érdeklődők előzetes regisztrációval az alapszűrések (vérnyomás-, vércukor-, véroxigén- és koleszterinszint-mérések) mellett egy szakorvosi szűrővizsgálatra tudnak jelentkezni. „Idén figyelembe vettük a tavalyi tapasztalatokat és igényeket, így némileg változtattunk a vizsgálatokon. Amire nem volt igény, kivettük, helyette biztosítunk olyat, ami az első alkalommal kimaradt, de keresték a páciensek” – mondta Csoma Attila, a „Gondoskodunk az idősekről” tanácsnokság elnöke.

A választható vizsgálatok között szerepel EKG-szűrés, csontsűrűségmérés – amelyhez a Richter Gedeon Nyrt. biztosítja a berendezést –, hallásvizsgálat, gégészeti- és gégerák szűrés, nőgyógyászati szűrés, szemészeti látásvizsgálat, Carotis Doppler vizsgálat, urológiai és ortopédiai szakrendelés, dietetikai tanácsadás, frissítő masszázs, szenior egyensúly- és gerinctréning valamint szenior örömtánc. A pácienseknek lehetőségük lesz kérdezni és tanácsot kérni a szakorvostól, de fontos tudni, hogy ezek a beszélgetések nem helyettesítik az egyébként beutalóhoz kötött szakorvosi vizsgálatokat.

Az előzetes regisztrációt a tavalyihoz hasonlóan a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálata végzi a 06 27 542 800-as központi telefonszámon, ahol az ügyintéző kapcsolása (0-ás gomb) után rögzítik a bejelentkezést. A telefonszám ügyfélszolgálati időben hívható (hétfő 8.00-17.30, kedd-csütörtök 8.00-16.00, péntek 8.00-12.00).

Sok szeretettel várja Önöket: Dióssi Csaba polgármester, Csoma Attila önkormányzati képviselő és a Szakorvosi Rendelőintézet minden dolgozója!

Szeredi Helga

Még szintén érdekelheti...