Dunakeszi

Sportoljunk együtt a Magyarság sportcsarnok avatóján

Dunakeszi újabb sportlétesítménnyel gazdagodott a Magyarság Sporttelepen épített multifunkciós csarnokkal, melynek avató ünnepsége március 5-én lesz. A rendezvény díszvendége Baji Balázs világbajnoki ezüstérmes, Eb bronzérmes gátfutó lesz.

A délelőtt 10 órakor kezdődő program este fél nyolcig tart, melynek keretében kiváló sportesemények sokaságával várják a sportbarátokat.

Családi sportnappal nyit a Magyarság Sportcsarnok

Próbáljuk ki együtt Dunakeszi legújabb sportlétesítményét! Városi sportnappal nyílik meg a Magyarság Sportcsarnok a nagyközönség előtt.

Jelentős előrelépés Dunakeszi sportéletében a hatalmas, sárga, impozáns épület a Magyarság Sporttelepen. A földből egy olyan multifunkciós csarnok emelkedett ki, amelyben többféle tevékenység kap helyet. Így többek között egy 250 négyzetméteres multifunkciós előkészítő terem, külön orvosi szobák, külön rehabilitációs részek és nem utolsósorban egy 20×40 méteres sportpadlós csarnok 350 fős lelátóval. Az 1200 luxos világítással, padlófűtéses rendszerrel, légtechnikával, klímával ellátott, televíziós közvetítésekre alkalmas csarnok a sportesemények mellett egyéb rendezvények, koncertek megtartására is kiválóan alkalmas.

A beruházás Magyarország Kormányának támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség TAO-s pályázati forrásával, valamint önkormányzati és a VSD által biztosított önerő segítségével valósult meg.

Már elkezdődtek a második ütem – a focisták öltözőépületének és a parkolók építésének – munkálatai, valamint a környezet kialakítása.

Még szintén érdekelheti...