gasztronómia

A „boszorkányok” legújabb meglepetése a sós és édes ízesítésű óriáspalacsinta

Dunakeszi északi városperemén működik a település egyik legkedveltebb kifőzdéje, a Boszorkány Konyha, amely családias miliőben rendkívül bő ételválasztékkal szolgálja ki nap, mint nap a szépszámú törzsvendégei mellett a kifőzdét újonnan felfedezők sokaságát. A tavasz beköszöntével a „boszorkányok” választékuk bővítéseként óriáspalacsintával kedveskednek az ínyenceknek.

A hagyományokat és az értékeket büszkén őrző csapat hűsége megmutatkozik a kifőzde hangulatos környezetében is, amely nagymamáink konyháját és éléskamráját „csempészi” a 21. század modern világába.

  • Számunkra mindennél fontosabb, hogy vendégeink családias környezetben fogyasszák el kedvenc ételüket. Azt is mondhatnám, hogy a hagyományok ápolása, az értéket megőrzése, az igényes és választékos vendéglátás a Boszorkány Konyha kifőzde csapatának az elhivatottsága – hangsúlyozta Szőke Edit, a kifőzde vezetője, aki hozzátette: – kiváló minőséget kínálunk megfizethető áron.

Általános vélekedés, hogy öröm betérni a Fő úti kifőzdébe, mert a garantáltan finom és nem utolsósorban a bő adagok mellett mindig kedves a kiszolgálás is.

A kiszolgálás mindig udvarias és kedves

– Úgy gondolom, hogy a vendéglátás lényegét fogalmazta meg, amikor mások véleményét idézte. A vendég és a vendéglátó egymásért van! Mindig arra törekszünk, hogy vendégeink elégedettek legyenek az ellátással és jó érzéssel gondoljanak ránk. Fontosnak tartjuk a folyamatos megújulást, ami megmutatkozik a kifőzde arculatán is és az újdonságokban, a választék bővítésében is.

Tavaszi újdonságunk például az óriáspalacsinta, ami a városban csak a mi választékunkban található meg. Örömmel újságolhatom, már most érzékelhető, hogy az ínyencek nagy kedvence a sós és az édes ízesítésű óriáspalacsinta – mondta szakmai elégedettséggel az arcán Szőke Edit, aki szerint a legújabb desszertkínálatuk nemcsak nevében óriás, hanem terjedelmében is.

 (Vetési)

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...