Dunakeszi

Tavaszi majális a Katonadombon

DunakesziEye is része a május 1-i attrakcióknak Dunakeszin, a Katonadombon. A színpadon a kicsiknek a Napvirág Együttes és a Görömbő Kompánia, míg a nagyobbaknak, felnőtteknek a Triász és az Érzés zenekar érkezik koncertekkel. Gasztroudvar, kézműves vásár és sok-sok játék is várja a látogatókat.

 Jó reggelt, Dunakeszi! Május 1-jén, reggel 7 órakor a Koncertfúvósok mozgókoncertjére ébredhet a város, így akár a családok már 9 órára megérkezhetnek a Katonadombra, ahol népi játékok, állatsimogató, vidámpark, ugrálóvár és kézművesek portékái várják őket.

A színpad a nap folyamán tele lesz mesével, tánccal, zenével, kacagással. Délelőtt a Napvirág Együttes és Görömbő Kompánia programjai ejtik ámulatba a kicsiket és nagyokat, érdemes már délelőtt kilátogatni, mert rengeteg lufi is lengedez majd a bejáratnál.

A délutáni programsort a cheerleaderek nyitják, majd a Fazekas iskola növendékei tartanak német nemzetiségi néptáncbemutatót, őket a Kőrösi Táncegyüttes csoportja követi. A pontos időpontokkal hamarosan jelentkezünk.

A gyerekműsorok után a könnyű rock órái kezdődnek, 15 órától a Triász veszi át a színpadot, majd 17.30-tól az  Érzés Zenekar érkezik a bakancsos Edda számokkal.

A nap folyamán a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési programokkal, fegyverbemutatóval, rendőrautóval és interaktív foglalkozásokkal készülnek. Dunakeszin elsőként a majálison szerepel az óriáskerék, amelyen madártávlatból csodálhatjuk meg a Dunát és két partját, valamint az alattunk elterülő várost. A gasztroudvar is tartogat majd újdonságokat, a streetfood szerelmesei is válogathatnak a finomságokból. A belépés mindenki számára ingyenes.

Szeredi Helga

Fotó: KesziPress archív felvétel

Még szintén érdekelheti...