Dunakeszi

Majális a Katonadombon

Dunakeszi Eye is része a május 1-jei attrakcióknak Dunakeszin, a Katonadombon.  A színpadon a kicsiknek a Napvirág Együttes és a Görömbő Kompánia, míg a nagyobbaknak, felnőtteknek a Triász és az Érzés zenekar érkezik koncertekkel. Gasztroudvar, kézműves vásár és sok-sok játék is várja a látogatókat.

A szakemberek már építik a 30 méteres óriáskereket a Katonadombon

Jó reggelt, Dunakeszi! Május 1-jén, reggel 7 órakor a Dunakeszi Koncertfúvósok mozgókoncertjére ébredhet a város, így akár a családok már 9 órára megérkezhetnek a Katonadombra, ahol népi játékok, állatsimogató, vidámpark, ugrálóvár és kézművesek portékái várják őket.

Az 50 éves Dunakeszi Koncertfúvósok Zenekar népszerű dallamokkal ébreszti a lakosságot május eljején

A színpad a nap folyamán tele lesz mesével, tánccal, zenével, kacagással. Délelőtt a Napvirág Együttes és Görömbő Kompánia programjai ejtik ámulatba a kicsiket és nagyokat, érdemes már délelőtt kilátogatni, mert rengeteg lufi is lengedez majd a bejáratnál.

A délutáni programsort a cheerleaderek nyitják, majd a Fazekas iskola növendékei tartanak német nemzetiségi néptáncbemutatót, őket a Kőrösi Táncegyüttes csoportja követi. A pontos időpontokkal hamarosan jelentkezünk.

A gyerekműsorok után a könnyű rock órái kezdődnek, 15 órától a Triász veszi át a színpadot, majd 17.30-tól az Érzés zenekar érkezik a „bakancsos” Edda számokkal.

A nap folyamán a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési programokkal, fegyverbemutatóval, rendőrautóval és interaktív foglalkozásokkal készülnek. Dunakeszin elsőként a majálison szerepel a panoráma óriáskerék, amelyről madártávlatból csodálhatjuk meg a Dunát és két partját, valamint az alattunk elterülő várost. A gasztroudvar is tartogat majd újdonságokat, a streetfood szerelmesei is válogathatnak a finomságokból.

A Dunakeszi Diófa Nagycsaládosok Egyesülete anyák napi kézműves foglalkozással készül, míg a Városi Sportegyesület Dunakeszi a szakosztályok edzőivel és logózott termékeikkel települnek ki a rendezvényre. Az érdeklődők számára lehetőség lesz az edzőkkel beszélgetni, az egyesületbe beiratkozni.

A belépés mindenki számára díjtalan.

Már szerelik a 30 méter átmérőjű óriáskereket, melyen 20 darab 4 személyes gondola várja a magasságok kedvelőit

Üzemelés időszaka: 2022. április 30 – 2022. május 29.
Nyitvatartás: hétköznap 16:00-20:00
Szombat: 11:00-21:00
Vasárnap : 11:00-20:00

Jegyárak
Felnőt jegy: 2000ft
Gyerek jegy (14 év alatt): 1500ft
Nyugdíjas jegy (65 év felett): 1500ft
Családi jegy (2 felnőt, 2 gyerek) 6000ft

Dunakeszi lakosoknak lakcimkártyával /Dunakeszi kártyával
Felnőt jegy : 1500ft
Gyerek jegy (14 ev alatti): 1000ft
Nyugdíjas jegy (65 év felett): 1000ft
Családi jegy (2 felnőt, 2 gyerek) 4500ft

Még szintén érdekelheti...