Sport

A sikersztori folytatódik – Idén is hódit a Mozdulj, Dunakeszi!

A gyönyörű napfényes május végi napon valósággal megrohamozták a Mozdulj, Dunakeszi! szabadidős sportprogramra érkező hölgyek a Duna-parti Katonadombot, ahol hétfő este fél hétkor kezdetét vette az idei sorozat szezonnyitó edzése.

Solymosi Gabriella, Seltenreich József, Pásztor Szilvia

A Dunakeszi Programiroda által hat éve útjára indított sportos programnak óriási sikere töretlen, melyen egy-egy edzésen több százan sportolnak a sztáredzők és a kiváló helyi oktatók vezetésével. A lelkes dunakeszi hölgyek és urak a korábbi évek hagyományait követve 2022-ben is közösen edzhetnek sztárvendégekkel is. Idén Szentgyörgyi Rómeó, Czanik Balázs és Katus Attila mozgatja meg a sportolás szerelmeseit.

A hétfői Mozdulj, Dunakeszi! háromszor 20 perces programjának első részét Solymosi Gabriella vezényelte, akinek minden gyakorlatát óriási lelkesedéssel követte az eső ellen védelmet garantáló hatalmas sátor alatt és a zöld gyepen sportolók sokasága.

De mielőtt útjára indult volna a boldogsággal felérő önfeledten kivitelezett gyakorlatok hosszú sora, Seltenreich József városi sportigazgató köszöntötte az esemény résztvevőit, aki örömét fejezte ki, hogy a VSD-ben sportolók mellett a város felnőtt polgárai közül nagyon sokan tartják fontosnak a rendszeres testmozgást, a sportolást. Ezt az igényt ismerte fel jó érzékkel a Dunakeszi Programiroda, amikor 2016-ban útjára indította a Mozdulj, Dunakeszi! rendezvénysorozatot, amely azóta is óriási népszerűségnek örvend – méltatta sportemberhez illő gesztusként Seltenreich József, aki jó sportolást kívánva megnyitotta az idei idényt.

A kedves hangvételű megnyitó után betöltötte a ritmusos zene és Solymosi Gabriella, majd őt követve Pásztor Szilvia és Nagy Márta „vezényszava”a szabadtéri „edzőtermet”, melyben a jó kedvvel és nagy ambícióval tornázó hölgyek sziluettjét gyönyörűen körberajzolták a lenyugvó nap sugarai.

Mint megtudtuk, a kiváló helyi oktatók között van Kutasi Kelly, Nagy Amarilla és Bánóczi Zsolt is, akik a fentebb említett trénerekkel egymást váltva vezénylik, a Mozdulj, Dunakeszi! edzéseit, melynek minden alkalommal 18:30 óra a kezdési ideje.

A hétfői megnyitó előtt Radvánszki Edit vezetésével a REdit Szenior Örömtánc Klub tagjai és a városban táborozó táncos léptű hölgyek és urak tartottak látványos bemutatót. Egyébként Radvánszki Edit és a táncklub tagjai minden hétfőn 17:30 órakor tartanak közös táncórát, melyre mindenkit várnak szeretettel a Katonadombon.

Vetési Imre

Fotó: KesziPress

Radvánszki Edit

Még szintén érdekelheti...