Kitekintő

A dunakesziek segítsége ezúttal sem maradt el

104 gyermek iskolakezdését tették könnyebbé a dunakesziek, akiknek köszönhetően idén is rengeteg felajánlás érkezett az iskolakezdési adományakcióra. A több éves múltra visszatekintő kezdeményezést Szabó József önkormányzati képviselő, egyházügyi tanácsnok nyolcadik alkalommal hirdette meg a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központ támogatottjai számára.

Főként családok, magánszemélyek adományaiból állt össze a több mint 100 csomag. Dióssi Csaba polgármester és a város alpolgármesterei is évek óta csatlakoznak az akcióhoz.

Sipos Dávid alpolgármester (b1), Nyíri Márton alpolgármester, Dióssi Csaba polgármester, Szabó József önkormányzati képviselő

A város polgármestere rövid köszöntőjében méltatta a széles körű városi összefogást, és kiemelten szólt a magyar állami oktatás megbízható tudást garantáló színvonaláról, a tanulás jelentőségéről, amely egy életre meghatározza az emberek mindennapjait.  

Szabó József, a kezdeményezés alapítója elismeréssel a hangjában beszélt az adományozókról, akik az energiaválsággal sújtott időszakban is fontosnak tartották, hogy segítsenek a rászoruló gyerekeken, családokon. Hozzátette: noha szeptember elsején becsengetnek az iskolákban, ám az adományokat, az iskolakezdési támogatásokat továbbra is fogadják a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központban.
Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...