Göd

Létesítmény tűzoltóság alakult a Samsung SDI-nál

A gyár maximális biztonsága érdekében, a Samsung SDI Magyarország Zrt. gödi telephelyén létesítmény tűzoltóság alakult.

A cég tovább fokozta a meglévő biztonsági előírásokat, hiszen augusztus 30-án avatták fel a gyár saját tűzoltóságát, akik az esetleges riasztásokra nagy erőkkel reagálnak, 2 percen belül, 2 tűzoltóautóval, 2 csapattal indulnak a riasztott helyre. A tökéletes működés érdekében, több évtizedes tapasztalattal rendelkező parancsnok vezeti az 33 fős csapatot. A tűzoltóság továbbá 2 db tűzoltóautóval, egy műszaki beavatkozóval és egy parancsnoki gépkocsival egészül ki. Ez a személyzet és felszerelés elegendő ahhoz, hogy minden esetben biztosítsák és fenntartsák a terület teljes biztonságát mindaddig, amíg a külső erősítés meg nem érkezik.

„Nagy öröm, hogy felavattuk saját tűzoltóságunkat, hiszen ez az intézkedés cégünk első számú szemléletét is tükrözi, miszerint a biztonság az első! – mondta Kim Hyun Soo, a Samsung SDI Magyarország elnöke, majd hozzátette: „Külön öröm, hogy csapataink a helyi riasztásokra is reagálni tudnak és besegítenek, ha szükséges.”

A környékbeliek támogatása
A Samsung SDI elhatározta, hogy a gyár védelme mellett szükség esetén a helyiek számára is támogatást biztosít, ezáltal a gödi lakosok nagyobb biztonságban érezhetik magukat – olvasható a Samsung SDI sajtóközleményében.

Még szintén érdekelheti...