Kitekintő

Oktatás, ami életstílust közvetít

Hungarian Business Awards EDUCATION & INNOVATION Nagydíjának 2022-es nyertese Kardos Éva, a KONELI intézményrendszer alapítója.

Mi is ez a díj?

Hungarian Business Awards az a rangos üzleti díj, mely a hazai cégeknek, cégvezetőknek szól. Három korábbi díj, a nagymúltú Hungarian CEO Awards, a FINTECH Awards és a WiB – Women in Business Hungary Awards egyesüléseként jött létre.

A díjra történő jelölést követően a szakmai zsűri szerepét ellátó konferencia moderátorok előzetesen áttekintik és véleményezik a jelöléseket, ezt követően kerül sor a díjak odaítélésére az alábbiak szerint.

A Vezérigazgató Találkozó immár több mint 20 éves múltra tekint vissza. A kezdetektől fogva több mint 1500 kiváló vezető vett részt a Találkozón, ezzel együtt jogosulttá vált a szavazásra, így a korábbi résztvevőink szavazatai döntenek a díjakról, ezzel is biztosítva, hogy valóban a legalkalmasabb jelölt kerül kiválasztásra.

Miért Kardos Éva lett a díjazott?

Idei egyik díjazott Kardos Éva – a Konstruktív Életvezetés Intézmények megalapítója, aki 10 éve nyitotta meg az első dunakeszi székhelyű magánóvodáját, melynek különlegessége abban rejlik, hogy Dr. Bábosik István neveléstudományi professzor konstruktív életvezetés pedagógiáját ültette át a gyakorlatba a professzor úr mentorálásával. A szellemiség alappillérei, hogy a gyerekek hasznos tudást kapjanak innovatív eszközökkel és módszerekkel, a nevelés középpontjában a gyerekek testi-lelki-szellemi egészsége áll, ezért nagy hangsúlyt fektetnek a reggeli beszélgetésekre; órarendbe épített Boldogságóra program zajlik az iskolában; jóga és sajátélmény alapú mozgásfejlesztés folyik testnevelés órák keretében. A KONELI intézményekbe járó gyerekek sokat dolgoznak csoportban, párban és differenciáltan. Mivel a gyerekek modern technológiai környezetben élnek, ezért elmaradhatatlan, hogy ez az oktatás-nevelésben is visszaköszönjön, ezért interaktív táblán dolgoznak és számos fakultatív program közül választhatnak. A KONELI intézmények számára komoly versenyelőnyt jelent, hogy nagy szakmai múlttal rendelkező. összetartó, céltudatos és elhivatott pedagógus csapat végzi a gyermekek nevelését-oktatását.

Az elmúlt évek fejlesztései bebizonyították, hogy a KONELI több, mint oktatási intézmény: oktatás-nevelés szemléletváltó életstílust közvetítenek a családoknak, pedagógusoknak és intézményeknek. E tevékenységek motorja és megálmodója, pedig nem mást, mint Kardos Éva, akire méltán büszkék lehetünk.

„Mindenkinek, aki segít, hálával tartozom, és mindenkinek, aki nem, annak is. De másért. Köszönöm a gyerekek nevében és érdekében tett munkátokat! Ez mára már sokunknak egy életstílus lett. A díjat a KONELI pedagógusainak és vezetőinek ajánlom. Velük érték a KONELI” – Kardos Éva

A díjátadó 2022. december 7-én került megrendezésre a budapesti impozáns Matild Palotában.

www.konelilifestyle.hu

Még szintén érdekelheti...