Sport és turizmus

Megnyitott a vízitúra megállóhely Szobon

Várja a kajakosokat, kenusokat és kerékpárosokat is a Wichmann Tamás Vízitúra Megállóhely Szobon. A megálló már nyitva van, rendelkezésre állnak kajakok, kenuk, kerékpárok, de túrákon és vízisportprogramokon való részvételre is lehetőség van – írja a 0627.hu.

Evezz az Ipolyon, járd be a Dunakanyart kajakkal, kenuval vagy akár kerékpárral! Remek kikapcsolódás családnak, barátnak egyaránt – írják felhívásukban a szervezők.

A tájékoztatás szerint minden adott, ami a vízitúrázáshoz szükséges, tudják biztosítani túrakajakok-kenuk, sitontop kajakok és kerékpárok bérbeadását.

Emellett vállalják sárkányhajós programok szervezését (kormányossal), vízitúrák szervezését, lebonyolítását akár túravezetővel, valamint vízi sportprogramok szervezését is kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt.

Lehetőség van személy- és eszközszállításra a kikötőhelytől a túrák kezdőpontjához, vagy azok végpontjától vissza a létesítményhez.

A kikötőhely mosdóval, zuhanyzási lehetőséggel és öltözővel várja a megfáradt vagy éppen indulni készülő vízitúrázókat.

Rendezvényekhez fedett kültéri közösségi tér elérhető, illetve a tetőtéri légkondicionált Wichmann Tamás terem 25 fő befogadására alkalmas. Lehetőség van bográcsozásra és sátrazásra is.

Fotó: Wichmann Tamás Vízitúra Megállóhely

Még szintén érdekelheti...