turizmus

Hajós kikapcsolódás a Dunakanyarban

A MAHART PassNave Kft.-nél több izgalmas változtatással egészítették ki a tavalyi menetrendet, ennek köszönhetően még több élményben lehet részük a hajózni vágyóknak: egy felejthetetlen utazás, gyönyörű panoráma és a Duna illata várja azokat, akik úgy döntenek, hogy stílusosan, hajóval kirándulnak a Dunakanyarba.

A Visegrádi Körjárathoz csatlakozó esztergomi, váci, és szentendrei járatok lehetővé teszik, hogy bejárják az egész Dunakanyart. Azért nem érdemes egyből az egész útnak nekivágni, tervezzük meg alaposan az útvonalat.

MÁV-vala HÉV-vel és a VOLÁNBUSSZAL közösen kidolgozott DUNAKANYAR NAPIJEGY lehetővé teszi a Duna két partja közötti átjárhatóságot.

Bár a hajózás már önmagában is nagy élmény, a szárnyashajós programjáratok ennél még összetettebb kínálattal, színes kikapcsolódási lehetőségekkel, szervezett, tematikus programokkal teszik változatossá az utazást.

A Pozsonyi kétnapos program például nagyon  kedvelt. A gyalogos városnézés során felfedezhetjük az Óvárost, és az esti hangulatú Pozsonyt.  Másnap pedig a Dévényi vár történetével ismerkedhetünk meg egy buszos kirándulás keretein belül.

Ha Esztergomot választjuk célállomásként, akkor az egyórás sétahajózás során az esztergomi Duna szakasz legszebb részét csodálhatjuk meg a hajó fedélzetéről, úgy mint az Esztergomi Bazilikát, a Mária Valéria hídat, miközben az egyedülálló dunakanyari kilátásban gyönyörködhetünk.

INDULÁS:  szombaton és vasárnap 14:00 órakor, melyre 2 éves kortól egységesen 1 500 Ft / fő az ár. (kutya 1000 Ft )

Részletes programok, további információk: mahartpassnave.hu

Még szintén érdekelheti...