Dunakeszi

Dunakeszi: az oltási programhoz igazodnak a rendelési idők a héten

A Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet közösségi oldalán is tájékoztatta a lakosságot, hogy a koronavírus elleni oltási program miatt változhatnak a rendelési idők.

A szakorvosi rendelőintézet 2021. április 19-től 2021. április 23-ig aktuális rendelési időpontjait – amelyek egyébként az intézmény honlapján is megtalálhatók – a lenti táblázat tartalmazza.

Nagyon fontos információ, hogy a rendelési idők az oltási program függvényében változhatnak, ezért kérik a lakosságot, hogy folyamatosan tájékozódjanak az SZTK honlapján.

Azokat a pácienseket pedig arra kérik, akik a Pfizer oltás 2. ütemére érkeznek 2021.04.23-án és 2021. 04.24-én, hogy kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot hozzanak magukkal!

„Az oltásra a páciensek beengedése csak abban az idősávban lehetséges, amelyre be lettek osztva, így kérünk Mindenkit, hogy maximum 10 perccel a saját idősávja előtt érkezzen, ellenkező esetben az épület előtt tudnak várakozni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oltásra érkezőknél kísérő beengedésére csak indokolt esetben kerülhet sor!” – olvasható a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet közösségi oldalán.

Még szintén érdekelheti...