Dunakeszi

Ha készül a Fesztre és a légi parádéra, legyen Dunakeszi Kártyája!

A dunakeszieknek ingyenes lesz a szeptemberi Feszt és a július végi V4 Air Show, de az, aki hivatalosan nem a városban lakik, attól belépődíjat kérnek majd. A megoldás, a Dunakeszi Kártya kiváltása.

Ebben az évben erősen javallott kiváltani a Dunakeszi Kártyát, ha valaki a város kiemelt rendezvényein akar részt venni. A szeptemberi Fesztre és a júliusi V4 Air Show-ra ezekkel lehet ingyen bemenni. Ellenkező esetben 3000 forintos a napi jegy, bár bérlet is kapható lesz majd. A város úgy látja, hogy a két rendezvény már olyan léptékű és egyben költségvetésű, hogy a “külsős” látogatók vállalják ennek anyagi vonzatát.

A Dunakeszi Kártyát minden 6 év feletti, állandó dunakeszi lakcímmel rendelkező kiválthatja. Megteheti ezt személyesen, a városházi ügyfélszolgálatnál, ekkor 700 Ft a kártya díja. Nyugdíjasoknak és diákoknak 300. Praktikusabb azonban letölteni a Dunakeszi Applikációt mind Apple termékekre, mind androidos telefonra vagy tabletre. Fontos, hogy számítógépen, laptopon keresztül ezt nem ajánlják, hiszen ezeket az eszközöket nem igazán viszik magukkal az emberek – írja a dunakeszipost.hu.

Ha tehát letölti az applikációt, akkor

A DUNAKESZI KÁRTYA INGYENES!

Még szintén érdekelheti...