Vác

Licitáljon Kácsor Gréta címeres mezére Fábián Gábor igazgató úr javára

Az NB I-es Váci NKSE vezetőedzője, Ottó Katalin közösségi oldalán jelentette be, hogy a csapat egyik kiválóságának, a válogatott Kácsor Gréta mezét jótékonysági árverésre bocsátották, melynek teljes bevételét a májusban súlyos balesetet szenvedett, Fábián Gábornak, a Váci Boronkay Szki igazgatójának rehabilitációs költségeinek finanszírozására ajánlják fel.

„Szeretnék árverésre bocsátani egy 44-es számú, Kácsor feliratú, Kácsor Gréta által elöl és hátul egyaránt dedikált, felnőtt női válogatott szurkolói mezt. Kácsor Gréta már nyolc éve a Váci NKSE játékosa, ifjúsági Európa-bajnoki bronzérmes, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-bajnok és junior világbajnok, a felnőtt női válogatott tagja” – mutatja be Kácsor Grétát a vezetőedző.

„A mez eladásából befolyt összeg teljes egészét Fábián Gábor, a Váci Boronkay Szki igazgatójának rehabilitációjához való hozzájárulásra ajánlom fel. Gréta is boronkays diák volt, abban a középiskolában érettségizett, melynek vezetője nagyon komoly figyelmet fordít a diáksportra és szoros kapcsolatot ápol sok városi sportegyesülettel.

Mint ismeretes, az igazgató úr májusban szenvedett súlyos balesetet, melynek következtében azóta is folyamatos kezelésekre kényszerül, a lakókörnyezete pedig teljes átalakítást igényel. Ezekhez a költségekhez szeretnék hozzájárulni a licitálók segítségével.

A licitálásra itt, az eredeti poszt alatt van lehetőség 2021. december 15. éjfélig.

A győztes a mezt – az ígért összeg átutalása után – a 2021.12.29-én 18:00-kor kezdődő Váci NKSE-Budaörs NBI-es bajnoki mérkőzésen veheti át.

Kezdő licit: 20.000 Ft

Licitlépcső: 2.000 Ft

Licitzárás: 2021. 12. 15. 24:00

Aki nem szeretne licitálni, de szívesen segítene, az megteheti ezen a számlaszámon:

11773425-04012034 – olvasható Ottó Katalin, a Váci NKSE vezetőedzőjének bejegyzésében.

Még szintén érdekelheti...