Dunakeszi

Alagi munkák

Az alagi lakosok tájékoztatásaként Dunakeszi Alag városrész alpolgármesteri megbízottjával, Juhász Ádámmal összeszedtük, milyen javítások történtek a körzetben az elmúlt időszakban a helyi közösségek bejelentése alapján. 

A lakossági észrevételek, bejelentések nagymértékben segítik, hogy a városi önkormányzat és a terület, Dunakeszi Alag városrész alpolgármesteri megbízottja, Juhász Ádám a lehető leggyorsabban ki tudja szolgálni a helyi közösségek igényeit, együtt megoldják a felmerő problémákat, hiszen közös a cél, hogy rendezett maradjon a körzet és a környék.

Juhász Ádám közbenjárására hozták helyre a Rákóczi út 77. számnál beszakadás előtt álló aknafedelet és a zsákutca tábla kihelyezését a Rákóczi köz bejáratához. Elsőre nem tűnik nagy dolognak, de az elmúlt hetekben végre került ki köztéri szemetes a Szabadság térhez. Az utóbbi időben többször kellett a területet rendbe tennie a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársainak, eldobott italos üvegek, dobozok, élelmiszercsomagolási hulladék és cigarettacsikkek nagymértékben rontják az összképet. De már van hova dobni a szemetet, érdemes használni. A közeljövőben kutyapiszokgyűjtő edény is kerül a területre. A Keleti utcában is akadt munka, kicserélték a megsüllyedt és balesetveszélyessé vált járdaburkolatot, míg a Fóti út 44. előtti csatornafedelet is megjavították. Érdemes a problémákat jelezni, halló fülekre találnak.

Szeredi Helga

Még szintén érdekelheti...