gazdaság

Új beruházás a BAHAMAS-nál – Megnyitotta kapuit a megújult telephelyi üzlet!

A közel 30 éve Dunakeszin működő, elsősorban gyorsfagyasztott termékek nagykereskedelmével foglalkozó vállalkozás a Bahamas, amely folyamatosan fejlődik. Ennek következő mérföldköveként felújította és a 21. századi trendeknek megfelelő innovatív eszközökkel látta el a telephelyen működő üzletét. A beruházás egy nagyobb projekt – a vállalkozás teljes arculatváltásának – részeként indult. Fontosnak tartjuk, hogy az arculatváltással az online felületeinken túl a gépjárműflottánk, és a telephelyünk is tükrözze a cég színvonalát és értékeit: megbízhatóság, fejlődés, hitelesség – olvasható a cég sajtóközleményében.

Az ünnepélyes megnyitón Péterszegi János tulajdonos-vezérigazgató mondott beszédet, Sipos Dávid, Dunakeszi alpolgármestere pedig írásban gratulált a fejlesztéshez.   

Péterszegi János elmondta: „Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés, hogy ebben a nehéz időszakban miért hajt végre valaki önerőből egy ekkora beruházást. Mi hagyományt teremtettünk abból, hogy ha válság van, akkor eljött a fejlődés ideje. Lassan 30 éve végezzük a munkánkat megbízhatóan és hitelesen, a fejlődésünk pedig töretlen.  A 2008-2009-es válság után kezdtük el ezen a telephelyen a bővítést. A jelenlegi nehéz piaci helyzet ellenére most zajlik a szadai üzemünk korszerűsítése, valamint egy új vállalatirányítási, raktár-logisztikai, és ügyfélkapcsolat kezelő-rendszer bevezetése is. Szintén idén újult meg a weboldalunk, és jelenleg is folyik az új webshop kialakítása.”

Majd hozzátette: “Számunkra Dunakeszi egy nagyon fontos hely. 28 éve nyitottuk meg kapuinkat a vásárlóink előtt, és azóta is nagy szeretettel szolgáljuk ki őket, akár itt a telephelyen, akár kiszállítás útján. 1994-ben két hűtővagonnal és 32 raklapnyi áruval kezdtük meg a nagykereskedelmi tevékenységünket, most csaknem 3000 raklapnyi saját árukészlettel tudjuk biztosítani partnereink zökkenőmentes kiszolgálását.”

Sipos Dávid alpolgármester levelében kifejtette: „A BAHAMAS a jelenlegi nehéz és gyorsan változó gazdasági helyzetben is a fejlődés útját járja, beruházások történnek, mint ez az ügyféltér és telephelyi üzlet átalakítása, amely a helyi és környékbeli vállalkozások számára jelent kedvező vásárlási lehetőséget.

Az önkormányzat mindig örömmel veszi, amikor egy helyi cég bővül, megújul, új célokat tűz ki maga elé. Ez annak a jele, hogy a vállalkozás úgy látja, érdemes ide invesztálni, hiszen elszántan hisz benne, hogy ezzel a befektetéssel tovább tud erősödni. A Bahamas az elmúlt 30 évben letette névjegyét Dunakeszin. A néhány fős kisvállalkozásból egy mára 150 főt foglalkoztató, 15 milliárd forint forgalmú KKV lett.

Elsőre azt gondolnák, hogy a város szempontjából ennek kizárólag a remélt növekvő iparűzési adó vagy a magasabb foglalkoztatottsági ráta miatt lehet jelentősége, pedig ennél sokkal tágabb perspektívában gondolkodunk.

Minden helyi cég munkavállalói egy-egy kis közösséget is alkotnak. A sok helyi csoport pedig egy nagy városi közösséggé adódik össze. Egy várost pedig a benne élő és dolgozó emberek varázsolják élővé” – zárta gondolatait az alpolgármester.

Bízunk benne, hogy ez az új telephelyi üzlet is mutatja a cégünk erejét, és pozícióját a piacon – mondta az ünnepség végén Péterszegi János tulajdonos-vezérigazgató, aki a szalag átvágásával ünnepélyesen felavatta az új üzlethelyiséget.

Péterszegi János tulajdonos-vezérigazgató

Még szintén érdekelheti...