Kultúra

Az Év könyve 2022 irodalmi közönségdíj – Szavazzon ön is Béres Magdi dunakeszi írónő könyvére!

A közelmúltban volt Béres Magdi (Lena Belicosa), a dunakeszi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár könyvtárosának könyvbemutatója a könyvtárban. Az Aisa mágikus valóság című regénye 2022 szeptemberében jelent meg. Egy olvasója benevezte a könyvet Az Év Könyve 2022 irodalmi közönségdíj szavazására, amely háromfordulós. 

Az első körben november 13-ig arról szavaztak az olvasók, melyik könyv kerüljön be az országos TOP30-ba. A lelkes olvasóknak köszönhetően Béres Magdi könyve, az Aisa mágikus valóság című regénye a fantasy/sci-fi kategóriában bejutott a TOP30-ba.

De még nincs vége a nagy versenynek, hiszen november 14-27. között arról szavazhatnak az olvasók, kinek a regénye kerüljön be a TOP 10-be, amely már az elődöntő, ahová bekerülni csodálatos eredménynek számít! A finálé, a harmadik szavazás pedig már arról dönt, hogy a TOP10-ben kinek a könyve viszi el a győztest megillető pálmát, kinek milyen helyezést ér az olvasók rangsorolásában az író alkotása.

Szavazzon ön is Béres Magdi, dunakeszi írónő könyvére, az Aisa mágikus valóság című regényére, hogy országosan is minél nagyobb sikert érjen a könyv és írója.

Ezen a linken szavazhat!

https://azevkonyve.hu/konyv/fantasy-sci-fi/aisa-magikus-valosaga/

Még szintén érdekelheti...