Sport

Nemzetközi mezőnyben is remekelt a VSD Cheerleaders

A VSD Cheerleaders csapatai idén először vettek részt a VI. Nemzetközi Santa Cheer Cup-on Veszprémben. Az 560 sportolót felvonultató eseményen többek között lengyel, görög, horvát, szlovén, osztrák, cseh csapatok is indultak és mérettettek meg.

– Három csoportunk két 3. helyezéssel és egy 4. helyezéssel öregbítette a VSD hírnevét. A lányok fantasztikusak, magabiztosak, lelkesek voltak. Csapataink cheerleadersstunts, azaz az emelés kategóriában indultak, ahol 4 lány, emeli, dobja, pörgeti az 5. társukat. Igazán látványos és nehéz elemeket mutattak be a nemzetközi zsűrinek – számolt be lapunknak Kundlya Zsófia szakosztályvezető, aki Bakocz Alexandrával együtt készítette fel a lányokat a nemzetközi versenyre..

Csapattagok:

Mini 3. hely: Kovács Eliza, Miháldi Léna, Mora-Hubik Szófia, Zahorecz Emília, Zsótér-Kállai Zoé.

Youth 3. hely: Földi Flóra, Hangodi Hajnalka, Gloviczki Dorka, Pék Eleonóra, Tilimon Lili.

Youth L4 4. hely: Balog Bianka, Nagy Dorka, Oláh Nóra, Rónai Eszter, Vas Tímea.

Kundlya Zsófia azt is elmondta, hogy itt még nem ér véget az év, a pihenés a téli szünetre marad. „Meghívást kaptunk, hogy lépjünk fel a Pest Megyei Sportdíj átadó ünnepségen, ahol több VSD sportolót is megjutalmaznak. Nagy örömmel készülünk, és büszkeséggel tölt el, hogy egyre többen kíváncsiak bemutatóinkra” – fogalmazott a kiváló sportember.

Még szintén érdekelheti...