Sport

Elstartolt a Mozdulj, Dunakeszi! idei sorozata

Az óriási népszerűségnek örvendő sportprogram idei sorozatát Juhász Ádám – Dunakeszi Alag városrész alpolgármesteri megbízottja, a rendező Dunakeszi Programiroda munkatársa és Kundlya Zsófia nyitotta meg a Katonadombon. Az idénynyitó edzésen elsőként Solymosi Gabriella tréner tornáztatta meg a több száz sportoló hölgyet és a néhány „bátor” férfit!

Juhász Ádám örömmel jelentette be, hogy a 2016-ban indított Mozdulj, Dunakeszi! a város legnépszerűbb rendezvényeinek egyike, melyen minden alkalommal több százan vesznek részt.

Tokody Niki, Radvánszki Edit, Juhász Ádám, Solymosi Gabriella, Kundlya Zsófia

– Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az aktuális idény kezdete előtt már több hónappal érkeznek az érdeklődő megkeresések a sportoló dunakesziektől, hogy kik lesznek a trénerek, érkezik-e sztáredző, ami újabb bizonyítéka a sportprogram népszerűségének. Ez az intenzív érdeklődés és aktivitás a Dunakeszi Programiroda munkatársait is óriási lelkesedéssel tölti el – mondta Juhász Ádám, aki ismertette azt is, hogy a május 31-én indult szabadtéri sportprogram trénerei hetente három alkalommal – hétfő, szerda, péntek – várják a sportolás, a mozgás szerelmeseit a szép Duna-parti környezetben.

Mint elhangzott, az úgynevezett „A” héten Nagy Márta, Solymosi Gabriella, Tokody Niki vezényli az edzéseket, míg a „B” héten Kutasi Kelly, Halmi Viktória, Bánóczi Zsolt, Nagy Amarilla várja a sportoló dunakeszieket.

Juhász Ádám bejelentette, hogy az országos népszerűségnek örvendő sztáredzők közül június 16-án Borsos Péter, július 12-én Béres Alexandra, augusztus 21-én Rubint Réka érkezik Dunakeszire, akiket már nagy visszatérőként köszönthetnek.

A Mozdulj, Dunakeszi! programkínálatát 2023-ban is színesíti a REdit Örömtánc Klub Radvánszki Edit irányításával, akik minden szerdán fél hattól várják a szép korú hölgyeket, hogy együtt táncoljanak, élvezzék a mozgás és a társasági együttlét örömét.

A rövid köszöntő után az „A” hét edzői léptek a színpadra, akiket Kundlya Zsófia – mint a rendezvény egyik háziasszonya – kedves szavakkal üdvözölt, majd a közös fotózás után Solymosi Gabriella irányításával elstartolt a Mozdulj, Dunakeszi! idei rendezvénysorozata.

Vetési Imre

Fotó: Tóta Krisztián és KesziPress

Még szintén érdekelheti...