Nyár 2023

Strandok Éjszakája – Gyerekprogramok és éjszakai csobbanás a Lupán

Július 29-én, a Strandok Éjszakáján már délelőtt 10-kor kezdődik a programsorozat a Budapest „mediterrán tengerpartján”, a Lupán. Napközben a gyermekes családok, a napfürdőző strandolók és az aktív beach- és vízisportolók élvezhetik a homokos partot és a türkizkék vizet. Délutántól szolid partisorozat adja meg a hangulatot mindehhez, és ezúttal éjfélig csobbanhatunk a holdfényes nyári éjszakában.
 

Július utolsó szombatja a hazai strandkultúra ünnepe és úgy tűnik, az égiek is azt akarják, hogy a nagy melegben mindenki a vízpart felé vegye az útját aznap. A Dunakanyar kapujában már nyolcadik éve minden meleg nyári nap a strandolók ünnepe, hisz’ a Lupa – Európában is egyedülálló – élménycentruma egy új minőséget adott a strandolásnak és megannyi lehetőséget kínál gyermekes családoknak, a beach- és vízisportok rajongóinak, a napozós-pihenős nyaralóknak és az aktív strandolós-csobbanós látogatóknak egyaránt.
 
A Strandok Éjszakáján már 10 órakor kezdődik a programsorozat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyermekes családokat a Lupa “családi paradicsom”, az idén megnagyobbított terű Vidámpart várja. A gyermekek számára is élvezhető, sekély vizű strandszakaszokon és az árnyékolókkal védett parti részen minden adott egy családi nyaraláshoz. Ezúttal ez a helyszín a vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár mellett megannyi további aktivitást tartogat a kisebb-nagyobb lurkóknak. Szakemberek segítségével lehet majd például tesztelni a Lupa kristálytiszta vizét, de felpattanhatunk a legújabb generációs OKAI elektromos rollerre vagy tesztelhetünk futócipőt is a „tengerparton”. A Lupa Öböl strandi részén pedig egy Ninja Warrior pálya kínál megannyi izgalmat. (Azt csak zárójelben tesszük hozzá, hogy a Lupa idei nagy durranása, hogy a 12 év alattiaknak nem kell jegyet venni, ami a nagyobb családok számára – akár három gyerekkel érkezve – elég komoly kedvezményt jelent.)

És persze sorjáznak majd a homokos parton a beachsportok a szuper strandfoci-, strandröplabda-, strandkézi pályákkal, a vízen pedig minden is. 
 
Délután 4-től beindul a szolid parti a Lupa Beachen, ami éjfélig adja meg a speciális hangulatot a mediterrán tengerparti díszletben. A hangulatfelelős lesz a napfényes estéből a holdfényes éjszakába nyúló jeles napon Bréda Bia, Metzker Viktória, Náksi, Nigel Stately és Matte.
 
A belépés 19 órától ingyenes, a kijelölt szakaszon éjfélig lehet csobbanni majd. A változatos Beach bárok pedig további, speciális programokkal és akciókkal várják a vendégeket a Strandok Éjszakáján.

Még szintén érdekelheti...