fejlesztés

Megnyitották Dunakeszi legújabb körforgalmi csomópontját, a Kossuth-Széchenyi utca kereszteződésében

Szeptember 30-án, a délutáni órákban Dióssi Csaba polgármester és Sipos Dávid alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője megnyitotta Dunakeszi legnagyobb közlekedésfejlesztési beruházását, a Kossuth-Széchenyi utca kereszteződésében épített körforgalmi csomópontot.

A Dunakeszit kelet-nyugat irányban átszelő állami fenntartású Kossuth Lajos utcán óriási kétirányú forgalom halad naponta, amely a belső forgalom mellett összeköttetést biztosít az M2-essel és Fóttal. A gyűjtőútként is funkcionáló Kossuth Lajos útra csak hosszú várakozás után tudtak felhajtani az autósok – az ugyancsak jelentős forgalmú – Széchenyi utcából és a Zerkovits utcából. Ezt az áldatlan helyzetet oldotta meg a városi önkormányzat azzal, hogy saját költségén megépítette a körforgalmi csomópontot, amely a szombati megnyitásával, sokkal könnyebbé és biztonságosabbá tette a közlekedést a nagy forgalmú kereszteződésben.

Sipos Dávid alpolgármester és Dióssi Csaba polgármester bontotta el a jelzőtáblákat

Az autósok számára régóta várt jó hírt a város polgármestere a helyszínen készített videoüzenetben jelen tette be, aki – bár még apróbb munkálatok vannak hátra – kiemelte: „Megígértük, megcsináltuk!”

(Vetési)

Fotó: filmkovacs.hu

Még szintén érdekelheti...