Közbiztonság

Imre Zsolt kezdeményezésére Vácon is aktívvá válik a polgárőrség

Késő estébe nyúló beszélgetést folytattunk Kovács Istvánnal a közösen megalapított és a bejegyzés alatt álló Váci Polgárőr Egyesület működéséről, a közeljövőben tartandó toborzásokról – közölte hivatalos Facebook-oldalán szombat reggel Imre Zsolt, a Váci Polgári Fórum vezetője – adta hírül a 0627.hu.

A polgárőr egyesület minden a város közbiztonságáért tenni akaró önkéntest, vagy támogatót örömmel fogad – tette hozzá.

Késő estébe nyúló beszélgetést folytattunk Kovács Istvánnal a közösen megalapított és a bejegyzés alatt álló Váci Polgárőr Egyesület működeséről, a közeljövőben tartandó toborzásokról. A polgárőr egyesület minden a város közbiztonságáért tenni akaró önkéntest, vagy támogatót örömmel fogad – húzta alá Kovács István.

Imre Zsolt egy korábbi posztjában jelentette be, hogy a Váci Polgári Fórum közreműködésével szeptember végén hivatalosan is megalakult a Váci Polgárőr Egyesület, amely a cégbírósági bejegyzését követően megkezdheti működését, amely már törvényes keretet biztosít az ilyen jellegű lakosságvédelmi szolgálat szervezésére.

A következő hetekben a polgárőr egyesület három alkalommal tart toborzást, első alkalom október 28-án délután öt órakor lesz a Madách Imre Művelődési Központban.

Még szintén érdekelheti...