Sport

Újra a világ tetején a Musztáng Sportegyesület felnőtt női nagyformációs csapata! 

A Rock’n Roll Világszövetség égisze alatt a Magyar Táncsport Szakszövetség társrendezésében a soroksári sportcsarnok adott otthont az akrobatikus rock’n roll sportág 2024. évi első világversenyének! 

A Musztáng Sportegyesület női nagyformációja az “All In” a hazai kvalifikációs versenyek után nagy várakozással és reményekkel vágott neki a magyarországi viadalnak, ahol is beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, hiszen már az első selejtező kör után a legelőkelőbb helyről várhatták az esti döntőket. A finálé harmadik tánckörében pedig egészen hihetetlen produkcióval álltak elő, melyet a nemzetközi pontozóbírói gárda igen magas pontszámmal jutalmazott! A  “John Travolta” témáját feldolgozó koreográfiájukat a döntő további köreiben táncoló csapatok nem tudták felülmúlni, így 2017 után újra Vilagkupa-győztes formációja lett a Musztáng Sportegyesületnek! 

Gratulálunk a csapat tagjainak: 

Helembai Boglárka, Poncz Zsófia, Őzse Dorka, Mészàros Eszter, Batka Réka, Orbán Dóri, Orbán Réka, Takàcs Kitti, Jung Boróka, Gärtner Dalma, Dunca Kornélia Jázmin, Molnár Dóri, Veres Alíz, Czirják Tímea, Van Uden Nadine, Székely Alexandra

és az edzői gárdának Györkös Eszternek és Sárfy Krisztinának, a szentendrei Pink Panthers SE-nek és a Rók and Roll SE-nek! 

Nagy Gergely 

Még szintén érdekelheti...