gasztronómia

Ha péntek, akkor irány a kispiac!

Dunakeszin, a Repülőtéri út végén, a Piactéren, csodálatos természeti környezetben, 40 asztalon kipakolva, sok-sok kézműves, házi és kistermelői finomsággal, illatos, ízletes ételekkel várjuk kedves vásárlóinkat!

Kovászos kenyér, édes és sós pékáru, házi tej, sajtok, joghurtok, házi vaj, hagyományos és cukormentes szörpök, lekvárok, erdei gomba, klasszikus és mentes sütemények, házitészták, tojás, fürjtojás, kecsketej, kecskesajt, gyümölcs, zöldség, fermentált savanyúság, organikus tisztítószerek, liszt, olaj, olívaolaj, olajbogyó, tönkölykekszek, magok, aszalványok, sertés, mangalica és marha füstölt áru, sonka, kolbász, vágott baromfi, disznó és kacsa zsír, kézműves sör, házi bor, gyümölcsbor és pálinka, libatepertő és májas, minisaláta, kencék, és sushi, tea, kávé.

Kínálatunkat százszorszép virágok, kézműves üveg és kerámia termékek, horgolt, varrott szépségek egészítik ki.

Aki éhesen érkezik, az frissen sült lángos, kürtőskalács, kolbi és hamburger kínálatunkból válogathat.

Szeretettel várunk Mindenkit a Kispiacon!

Helyszín: Repülőtéri út 1, piactér.

Nyitva tartás: Minden pénteken 14-18.30 között

Kényelmi szolgáltatásainkat a www.kispiacdunakeszi.hu honlapon keresztül lehet megrendelni.

Tavaszi programjaink:

2022.03.19. szombat 9.00-13.00 Baba-mama BÖRZE

2022.03.27. vasárnap 14-18.00 Kutya mindenit! Minden, ami kutyás vásár.

2022.04.23. szombat 9.00-13.00 Baba-mama BÖRZE

2022.04.30.szombat 9.00-13.00 KACATOS garázsvásár, bolhapiac

Hatalmas az igény rá, ezért idén havi rendszerességgel rendezzük meg a Baba-mama BÖRZÉT. Az áprilisi eseményre még lehet asztalt bérelni. Rengeteg nagyon jó minőségű holmi, baba-mama-gyerekruha, otthoni kincsek, megunt játékok, könyvek, apróságok, cipők cserélnek ilyenkor a piactéren gazdát, a bolti árak töredékéért. 03.19-én, és 04.23-án szombaton délelőtt várjuk kedves vásárlóinkat.

Egy nagyszerű kezdeményezésnek is helyszínt biztosít a piactér: Kutya mindenit! Minden, ami kutyás vásár lesz 03.27-én vasárnap délután. A rendezvény célja, hogy összehozzuk a környékbeli kutyásokat/állatbarátokat. Lehetőség lesz helyi és környékbeli vállalkozásokat/kézműveseket megismerni, és portékáikat megvásárolni. Készülünk többek között állatvédelmi előadással, ahol többet megtudhattok az állatmentők munkájáról és az örökbefogadásról. Igazi gyerekbarát program lesz.

Közkívánatra megrendezzük az első KACATOS garázsvásár-bolhapiacot! Minden jöhet, ami nem baba-mama! Játékok, cipők, könyvek, háztartási holmik, konyhai eszközök, csetreszek, használható lomok, régiségek, kerti szerszámok, kincsek, és kacatok!! 04.30-án, szombaton délelőtt garázs,- és padláskönnyítő kipakolással várjuk az érdeklődőket! Az árusítás előzetes regisztrációhoz kötött.

Kovács Zsuzsa

Még szintén érdekelheti...