Göd

Kammerer Zoltán bejelentette: indul a gödi polgármester választáson!

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos a Facebook-oldalán közölte a hírt – olvasható a Gödi Hírnök weboldalán. Gödön május 14-én választanak új polgármestert a nemrég lemondott Balogh Csaba helyett, illetve új képviselőt az 5-ös számú választókerületben. A mai nap folyamán Kammerer Zoltán kajakos bejelentette, hogy rá is szavazhatnak majd az időközi önkormányzati választáson, amelyen független jelöltként indul.

“Kedves Barátaim! Úgy döntöttem, hogy független polgármesterjelöltként indulok Gödön az önkormányzati választáson. Ha szívesen követnétek a mindennapjaimat, akkor az alábbi oldalon elértek, kövessetek be. Szép napot mindenkinek!” – írt a Facebook-oldalán.

A kajakos öt olimpián vett részt, először 1996-ban Atlantában versenyezhetett. A 2000-es sydney-i játékokon két (K-2 500 és K-4 1000 méter), négy évvel később Athénban egy (K-4 1000 méter) aranyérmet nyert, illetve 2012-ben ezüstérmesként végzett Londonban (K-4 1000 méter). Kammerer Zoltán 25 éve csatlakozott a győri klubhoz, karrierje során három világbajnoki és hét Európa-bajnoki címet szerzett, ezekkel együtt összesen 39 érme van nagy világversenyekről.

Még szintén érdekelheti...